• Novo
Mishuooti božićni ukrasi postavlja božićne ukrase zaklanjanje sreća božićno vratar božićno drvce santa snježna pahuljica ukrasite vratima Welcome Božić s jednom veličinom

Mishuooti božićni ukrasi postavlja božićne ukrase zaklanjanje sreća božićno vratar božićno drvce santa

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Sretan božićni božićni trezgat Santa Snowflake Dekorateljski poklon za božićne površine : Svaka prostirka je napravljena od poliesterskih materijala. Božićna vrata dizajnirana u jarkim uzorkama za ispis, ovaj podni prostirki je savršen za kućni dekor za božićnu kućnu dekor. Neklizajući, ne blede, ne-prolijevanje, upijajući, vrlo izdržljiv i izdržljiv. Radi na svim vrstama podova i dodaje teksturu na podu. Površina je ispisana sa uzorcima različitih boja, koji odmah postaju. Jednostavno ukrasite svoje područje. Boje čine zasljepljujuću modnu izjavu i voljet ćete ovaj zadivljujući božićni rug za voljenu osobu ili prijatelja koji voli božićne ukrase. Napisu : Materijal : polisercaize : Multicolorpackage uključuje : 1 x božićnu masnoću : Zbog razlike između različitih monitora ili reflektora u boji u pozadini monitora, slika itd., Slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Dozvolite da se 1-5 mm greška zbog ručnog merenja. Visoka kvaliteta, jedinstveni dizajn, moderan. Kućni ukrasi / Kućni alati koji se često koriste u svakodnevnom životu, netoksičnom i bezopasnom, bez ikakvog osebujnog mirisa, mogu se koristiti nakon otvaranja. Možete ga sami koristiti ili dati prijatelje ili rođacima. To je obavezan proizvod za životni vijek. Savršen božićni ukras za božićne obloge, zabavne ukrase, poklone ... Usluga Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas na vrijeme, dat ćemo vam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.