• Novo
Kućne kolekcije prijelazna novost personarizirana crna gumena u zatvorenom prostoru, vanjska vrata, 2 '4 ', otporan na mrlje

Kućne kolekcije prijelazna novost personarizirana crna gumena u zatvorenom prostoru, vanjska vrata, 2

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj moderan i jedinstven vratar čini savršeno zabavan dodatak bilo kojem trijemu, dijelu vrtla ili vrata. Upotrijebite ovu prostirku da biste uhvatili prljavštinu dok vaši gosti uđu u vaš dom ili kao ukras da pokaže vašu ljubav prema mačjim. Ova prostirka za vrata izdržava sezonske promjene i mogu se koristiti izvan cijele godine. Ovaj prostir za vrata prijelaznog stila i crne gume savršen je način da otvorite podove i kućni dekor uz održavanje nivoa praktičnosti. Protuklizno i ​​izdržljivo : gumenu stražnju stražnju stražnju traku u pod i daje mu jastuk i neklizavi kvalitet. Anti-bakterijska površina : prostirke su otporne na vremenske uvjete i vlage i mogu izdržati ekstremne temperature, otuda zaustavljajući bakterije od nagomilavanja na površini. 47. 25 x 23. 62 inčni dizajn niskog hrpa : Dizajn izgleda vrlo elegantno i ne zaglavi se ispod ljuljačke vrata. Izdržljiv i dugotrajan : najkvalitetnija prirodna guma s ne poroznom i izdržljivom gumom natrag, može zadržati žilavost i teksturu čineći ga sjajnom opcijom za vanjske prostirke, uprkos tome da ga koriste uprkos korištenju. Lako se oprati : raspršite vodu kroz gumu i prostirku će biti sve čista i bez prašine. Višestruki upotreba : Gumena prostirka za pin idealna je za unutarnju / vanjsku upotrebu, može se koristiti bilo gdje kao ulaz, bazen, kupatilo, kuhinja i vlažna područja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.