• Novo
Umbra Rocker 4 X4 multi-picturni tablični okvir

Umbra Rocker 4 X4 multi-picturni tablični okvir

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

Okvir za 360 stupnjeva, ravnoteže rockera i vrpca na središnjem položaju. Ovaj prikaz više slika ima dizajn oblika kocke i može prikazati četiri 3x3 (Float) ili 4x4 fotografije (ne-float). Njegove razigrane i jedinstvene karakteristike omogućavaju interaktivni prikaz na dodir! Izrađen čvrstim metalom i staklom, rocker čini zamišljen i zabavan poklon za svaku priliku. Patentirani EU dizajn 008513006-0003. Ⓓ Umbra LLC (202072) Interaktivni okvir slike : Savršen za poklon, Rocker je angažiran okvir za slike, koji može uravnotežiti i zavrtati na svom postu. Samoilanciranje : ravnoteže rakera i vrpce na vlastitom metalnom postu stvarajući prikaz za privlačenje očiju. 360-stepeni : Ovaj jedinstveni prikaz slike može pretvoriti 360 stepeni i drži četiri 4x4 fotografije ili plutaju četiri 3x3 fotografije. Dizajn čvrstog metala i stakla : Rocker je izrađen od čvrstih metalnih okvira i staklenih okvira za visokokvalitetan i izdržljiv okvir za slike. Do 5-godišnje garancije proizvođača : Trgovina s povjerenjem znajući da su svi naši proizvodi podržani dodatnom sigurnošću garancije do 5 godina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Knight Photo Prop

KM 2.00

Knight Photo Prop izrađen je od zaliha odbora Mjeri 3 metra 1 inč za 25 inča Lice viteza je izrezano tako da osoba može zabiti glavu kako bi snimljena njihova fotografija...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.