• Novo
WeatherGuard kao sport 195 60R 89h SL A BW sva sezonska guma

WeatherGuard kao sport 195 60R 89h SL A BW sva sezonska guma

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Milestar's Weather Goard AS710 Sport je sva sezonska guma koja je izgrađena za E na kupe, limuzine i Cuvs. GUMENI GUMENI GUME HERALGOGAOD AS710 AS710 poboljšava rukovanje u vlažnim i suhim uvjetima, a optimizirani dizajn guma stvara mirnu, udobnu vožnju za vozače i putnike. Milestar gume razvijene su sa FOC na izvanrednim kvalitetom i visokim performansama. Nudeći široki asortiman proizvoda u putničkom, visokim performansama, ultra visokim performansama, lakim kamionom i komercijalnim srednjim radijalnim kamionima, opcije prekrivanja Milestara pokrivaju potrebe tržišta zamene gume. Milestar SL BW Weather Guard AS710 Sport All-sezona 195 / 60 R16 89 H TIRE Novi AS710 Sport redefinira sve sezonske performanse bez žrtvovanja udobnosti i razine buke, puštajući vam da ostanete na putu cjelogodišnje. -Edred spoj, ova guma isporučuje se poboljšano rukovanje, zajedno sa poboljšanom izdržljivošću u vlažnim i suhim uvjetima. Optimalni blokovi gazišta, varijabilna dubina, a bočni utor omogućuju da se ova guma obavljaju u odnosu na poboljšani kočenje i rukovanje u sklopu Vrijeme. Idealna guma za kupe, limuzine i CUV, AS710 Sport dolazi u 59 veličina, u rasponu od 15 do 20 inča, sa ocjenama T, H i brzine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Toyo 445 50R22. 161l guma

KM 162.50

M675 iz Toyoa je cjelokupna komercijalna guma dizajnirana za pružanje maksimalne učinkovitosti goriva i kilometraže u dugim prevozama INFERING SUPER SINGG DREV DREVE, M675 nudi nisku otpo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.