• Novo
Ogrlica sa par, podesivi ekstenzijski lanac FAU Crystal Par ogrlice magnetske srčane šesterokutne kamene privjeske ogrlice nakit

Ogrlica sa par, podesivi ekstenzijski lanac FAU Crystal Par ogrlice magnetske srčane šesterokutne kamene

Stupnjevi:
KM 5.83

Iznos
Tova je dostupna

Molimo vas da ste primijetili da je ovaj predmet prodao top kućnim ljubimcem iz Joybuy Marketplace.Description : Par ogrlica sa prirodnim šesterokutnim kamenim privjeskom je jednostavan i luksuzan. I nosi energiju strasti, kreativnosti i duhovnosti, ali snosi logiku temperamenta i trezvenosti, omogućavajući osobi koja ga nosi da razjasnimo misli i postigne unutrašnju harmoniju. Privjesak s magnetima u privjesku, oni će međusobno privlačiti kada se zatvori. Baš kao i odnos između vas i vašeg ljubavnika ili prijatelja. Privjesak od umjetnog kristalnog materijala, privjesak žene Ogrlica je zdravlje, čvrst, nije lako izblijediti. Dužina ogrlice je oko 45cm, dužina ekstenzije je 5cm. Može se koristiti kao srećne čari, zanatske perle, narukvice, privjeske, itd. Ženska ogrlica, kao što su odmor, cosplay party, svakodnevna habanja, vanjskim aktivnostima.item naziv : par ogrlica : Creativegender : Creativegender : Unisex Feature : šesterokutni kamen, srčani magnetni privlačenje, podešavanje detalja : Ogrlica Dužina : 45cm / 17.73 "(približno) Dužina lanca produženja : 5cm / 1,97 " (približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, stavke Boja može biti malo drugačija od slika. Dopustite da se lagana razlika dimenzija zahvaljuje različitom ručnom mjerenju. Pakovanje uključuje : 2 x ogrlice sa parkom sa prirodnim šesterokutnim kamenim privjeskom je jednostavan i luksuzan. I nosi energiju strasti, kreativnosti i duhovnosti, ali snosi logiku temperamenta i trezvenosti, što omogućava osobi koja ga nosi za pojačavanje misli i postizanje unutrašnjeg harmonije. Privjesak dolazi s magnetima u privjesku, međusobno će privlače kada se zatvori. Baš kao i odnos između vas i vašeg ljubavnika ili prijatelja . Koristeći visokokvalitetni kristalni materijal od umjetnog krstala, ogrlica od žene je zdravlje, čvrst, nije lako izblijediti. Dužina ogrlice je oko 45cm, dužina lanca ekstenzije je 5cm . Može se koristiti kao srećne čari, obrtni perle, narukvice, privjeske, itd. Muškarci Ženska ogrlica pogodna je za višestrukim prilikama, kao što su odmor, cosplay party, svakodnevno nošenje, aktivnosti na otvorenom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.