• Novo
Male svježe obojene riže perle ogrlica modna mikroflana slova Ogrlica ogrlica ogrlica Ogrlica za vjenčanje Ogrlice za žene Ogrlice za žene

Male svježe obojene riže perle ogrlica modna mikroflana slova Ogrlica ogrlica ogrlica Ogrlica za vjenčanje

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Mala svježa obojena kugličana ogrlica Ogrlica ogrlicu Ogrlica ogrlicu Ogrlica od ogrlice nakit Filures : male svježe obojene rižne perle ogrlice modni i šarmantni, visokokvalitetni legura, ogrlica od legura, izgledaju tako slatko i jedinstveno .Small Svježe obojene riže perle ogrlica modna mikroflana slova Ogrlica modernog i trendovskog dizajna, koji je dizajn srca i tratinčice vrlo privlačni i zasljepljujući. Oblik ističe ličnost i elegantna je i velikodušna.Small Fresh Boolobojna riža Ogrlica modna ogrlica od slova Uniques Pismo daje mogućnost prikazivanja temperamenta. Ogrlica sa svježim obojenim rižom ogrlica za modnu mikroflektuaciju možete dati i ovoj ljubavnoj privjesci za ogrlice kao poklon za vašu majku , supruga, djevojka, kćer, sestre i prijatelji na rođendan, Dan, Božić, Dan zaljubljenih, majčin dan, dan ili godišnjica : Mi-Joostil : Ženske, djevojke Dužina : 40.2cm + 6cm (adusj Table) ) Proizvodi uključuju : 1 PC ogrlicu [Pogodno za bilo koju priliku] : Jedinstveni dizajn može naglasiti vaš izgled i uhvatiti sve oči gužvu. Samo pokažite svoj stil i učinite vas prikladnim za sve uzraste . Jedinstveni dizajn može naglasiti vaš izgled i uhvatiti sve oči. Samo pokažite svoj stil i učinite vas prikladnim za sve uzraste. Naši zanatlije stvaraju odlično nosivo iskustvo koje je i osobno istovremeno, a opet prekrasno i elegantno. Nitko to neće propustiti i dobit ćete puno komplimenata. želio bih napraviti pamtati. Molimo izmjerite i referencirajte grafikon veličine dolje prije kupovine za optimalno prikladno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.