• Novo
Ogrlica od kristalnog kamena, podesiva duljina kristalna privjesna ogrlica, podesiva ogrlica kabel kristalna držač za žene za žene muškarci

Ogrlica od kristalnog kamena, podesiva duljina kristalna privjesna ogrlica, podesiva ogrlica kabel kristalna

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Molimo vas da ste primijetili da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace.Specifikacija : Materijal : Nehrđajući čelik : Dužina lanca : 60cm; Mesh Holder : 4 CMPerfect poklon : Naši kristali i kamenje je idealan izbor poklona tokom Božićnog dana, dan obljetnice, Dan zaljubljenih, očev dan i rođendan vašoj voljenoj osobi, jednostavno strukturu, lagana težina, kristal Držač privjeska jednostavan je za prijavu, dajte vam ugodno koristeći iskustvo. Sjajna izrada i jednostavno dizajn, ne bi se lako, savršeno podudarao sa većinom dekolte.kristalne ogrlice : ovaj elegantni držač mreže čuva vaše kristalno kamenje sigurno i dostupno. Promijenite svoje kristale svaki dan, ovisno o svojim osjećajima. Vrhundljivog nehrđajućeg kaveza, čvrsto fiksiran, nije lako probiti i padati, i može se nositi dugo za promociju ljepote, zdravlja i sreće. Možda je 2- 3cm Pogreške podataka dimenzija Zbog ručnog mjerenja. Kao što je slike prikazano možda bitno razlika u boji zbog različitog svjetla i efekta monitora. Postavite svoj kamen : imajte puno kamenja? Ovaj prazan držač kamena zamjenjiv je tako da možete gurnuti čvor iznad kamena i postavljati različite slične veličini.1 x Kristalno kameno držač ogrlica od kristalnog kamena ogrlica za kristalnu privjesku, podesiva ogrlica za žene za žene muškarci . Savršen poklon : Tako je savršeno. Možete ga koristiti sami ili dati kao poklon svojim voljenima ili prijateljima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.