• Novo
Slučaj za galaksiju jezgre, kožna futrola za Samsung Galaxy i jezgru, novčanik, magnetni džep otporan na ogrebotine sa utor za karticu, crveni

Slučaj za galaksiju jezgre, kožna futrola za Samsung Galaxy i jezgru, novčanik, magnetni džep otporan

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Kompatibilnost. Zaštitni poklopac je kompatibilan sa Galaxy A01 jezgra. Prije kupovine provjerite broj modela telefona. Opseg isporuke : . 1x Samsung Galaxy A01 kožna futrola. Samsung Galaxy A01 nije uključen, slike su u svrhu ilustracije. Značajke : . - Visokokvalitetna PU koža, pruža vam dobar osjećaj, sveobuhvatnu zaštitu za svoj mobitel. - Šok upijajući i protiv šoka za dodatnu zaštitu. - Savršeno uklapanje, lagano montaža i uklonjiva u bilo kojem trenutku. - Tanak i lagan, jednostavan za upotrebu i jednostavan za prevoz kompatibilnost : Zaštitna futrola je kompatibilna s Galaxy A01 jezgra. Prije kupnje provjerite broj modela telefona. Slučaj je dizajniran za svakodnevnu upotrebu i omogućuje pristup priključnici za slušalice i verti za osvjetljenje čak i kada je slučaj zatvoren. Flipse se može pretvoriti u horizontalnu podršku za vaš pametni telefon, idealan za gledanje video zapisa. Torba je izrađena od izdržljive kože i nudi maksimalnu zaštitu od prljavštine, naleta i ogrebotina. Slučaj nudi tri karte za kreditne kartice, ID i vizitke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.