• Novo
Ultimate kočnice prednja keramička kočiona ploča i komplet rotora sa hardverom WM za Hondu

Ultimate kočnice prednja keramička kočiona ploča i komplet rotora sa hardverom WM za Hondu

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Ultimate Brake keramički komplet kočionih pločica i rotora je bezbolno, ekonomično rješenje za dotrajale kočnice. U kompletu sa kočionim pločicama, rotorima i hardverom od nerđajućeg čelika, ovaj komplet je dizajniran da direktno zameni fabričke kočnice vašeg vozila. Keramičke kočione pločice su dugotrajne, tihe i stvaraju manje prašine. Svaki rotor je individualno izbalansiran kako bi se spriječile vibracije rotora i povećala sigurnost. Kompleti kočnica Ultimate kočnice dizajnirani su posebno za vaše vozilo. Molimo unesite svoje vozilo kako biste osigurali odgovarajuću opremu. Ultimate kočnice prednja keramička kočiona ploča i komplet rotora sa hardverom WM80436. Uključuje keramičke kočione pločice, rotore i hardver za instalaciju od nerđajućeg čelika. Keramičke kočione pločice su dugotrajne, tihe i stvaraju manje prašine. Direktno zamjenjuje fabričke kočnice. Svaki komplet je posebno dizajniran da savršeno odgovara vašem vozilu. Bezbolno rješenje za obnavljanje istrošenih kočnica. Odgovara : Honda Civic 2006-2011.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

KD Alati JAC-9556D

KM 3.00

Jacobs (9556 D) 9556 J911 strug Colletparalelne površine umetka čeljusti ispoljavaju ujednačenu, tačnu silu hvatanja do tri puta veću nego što se može postići splitsteel collets.Svak

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.