• Novo
Izduvna Prirubnica Opruga Zavarena Instalacija Za Teške Uslove Rada Vijek Trajanja Deformacija Dokaz Izduvni Sferni Spoj Izdržljiv Za Automobil

Izduvna Prirubnica Opruga Zavarena Instalacija Za Teške Uslove Rada Vijek Trajanja Deformacija Dokaz Izduvni

Stupnjevi:
KM 16.36

Iznos
Tova je dostupna

Izduvna Prirubnica opruga zavarena instalacija za teške uslove rada vijek trajanja deformacija dokaz izduvni sferni spoj izdržljiv za Automobilspecifikacija : vrsta artikla : izduvna sferna Spojmaterijal : Nerđajući čelikinstalacija : zavarena instalacija lista paketa : 1 x izduvni sferni spoj široka primjena : ova opruga prirubnice izduvnih gasova je primjenjiva za većinu automobila, koja se i može savršeno podudarati s drugom prirubnicom na Vašem vozilu. Vrhunski materijal : napravljen od materijala od nerđajućeg čelika visoke čvrstoće, sa savršenom izdržljivošću i čvrstoćom, nije lako deformirati, vek trajanja. Zadebljani zid : zadebljani unutrašnji zid osigurava terminsku upotrebu bez lomljenja ili deformacije, otporan je na visoke temperature, izdržljiv je.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.