• Novo
Dorman Hw komplet hardvera za zadnje disk kočnice za specifične Acura Honda modele odgovara select: -HONDA HR-V, 2015-ACURA TLX

Dorman Hw komplet hardvera za zadnje disk kočnice za specifične Acura Honda modele odgovara select: -HONDA

Stupnjevi:
KM 32.24

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj komplet hardvera za disk kočnice dizajniran je tako da odgovara originalnom hardveru potrebnom za popravku disk kočnice na određenim vozilima. Napravljen od kvalitetnih komponenti, ovaj komplet je dizajniran za pouzdane performanse i izdržljivost. Sa preko 80.000 proizvoda uz podršku tima inženjera i stručnjaka za proizvode sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Dorman je prvi izbor automobilskih profesionalaca, mehanike dvorišta i uradi sam širom Sjeverne Amerike. Direktna zamjena-ovaj komplet hardvera disk kočnice dizajniran je tako da odgovara originalnom hardveru potrebnom za popravku disk kočnice na određenim vozilima. Idealno rješenje-ovaj komplet je pouzdana zamjena za originalne komponente koje su otkazale zbog umora. Izdržljiva konstrukcija-ovaj komplet je napravljen od kvalitetnih komponenti kako bi se osigurale pouzdane performanse i dug vijek trajanja. Pouzdan kvalitet-podržan od strane tima stručnjaka za proizvode u Sjedinjenim Državama i više od jednog veka automobilskog iskustva. Osigurajte prikladnost-da biste bili sigurni da ovaj dio odgovara Vašem tačnom vozilu, Unesite svoju godinu, marku, model i konfiguraciju u alat za uklapanje na ovoj stranici. Odgovara Select : 2016-2017 HONDA HR - V 2015-2018 ACURA TLX 2014-2016 ACURA RLX i više-dodajte svoje vozilo na naš Fit widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.