• Novo
Stator alternatora

Stator alternatora

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Kompatibilan je sa 1991-1998. Harley-Davidson® Sportster. Ovaj proizvod nije kreiran ili prodaje Harley-Davidson®.; Izrađen od najboljih komponenti dostupnih, ovi visokokvalitetni akumulacijski lektori sa motociklima su precizni stroj i stvaraju najveći mogući izlaz. Namote se zatim premazuju za održavanje izolacije čistih bakarnih namota iz potencijalnih izvora uzemljenja. Neki brojevi dijelova dostupni su u prekomjernu konfiguraciju za maksimalnu izolaciju. Kao i uvijek, Accel vjeruje u pružanje najkvalitetnijih APG_products i podržava svaki stator sa ograničenom garancijom za zamjenu od 90 dana; Dogradnja teške opreme na originalnu opremu. Izvorna oprema Broj dijela 29967-89a. Precizna mašina za ranu koristeći kvalitetne komponente. Čisti bakarni namot obloženi su izolacijom visoke temperature kako bi se spriječilo uzemljenje. Dizajniran za maksimalni izlaz i pouzdanost. Konektori tvorničkih stila za jednostavnu instalaciju. Obuhvaćeno našim ograničenim garancijom od 90 dana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DayStar rocker prekidač

KM 12.00

Kompatibilan sa dnevnim pločama dnevne sklopke.; Dnevni boravak 20 amp Amber Light Canter CIT dizajnirani su za povezivanje i isključivanje električnog kruga na Willu Ovi setovi prekidač

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.