• Novo
Pilot automobilski lubanje za cigarete za cigarete [IP-405]

Pilot automobilski lubanje za cigarete za cigarete [IP-405]

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Paket uključuje lakiranje cigareta [IP-405] X 1item Opis Kull upaljač za cigarete [IP-405] Pilot upaljač za cigarete za pilot kombinira stilizirani dizajn lubanje s potpunom funkcionalnošću, nudeći brzi i jednostavan način za preljevu vašeg vozila. Kompatibilan sa svih 12 volti, jednostavno utikač u utičnicu odgovara većini pogonskih ugradnje keramičke zaštitnice za proizvodnju toplotnog otpornosti iz tvorničke cigarete, IP-405 * Politika posebne povratne politike, molimo provjerite http : // / /policy/01/returnpolicy.htmlproduct nazivi su zaštitni znak od navedenog proizvođača ili drugih vlasnika, a nisu zaštitni znaci Eforcity Corp. Proizvođač ne nužno podržava upotrebu ovih proizvoda. Kompatibilan sa 12 volti vozila. Jednostavno uključite u utičnicu. Moderan dizajn sa punom funkcionalnošću.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

1R relej senzora kisika

KM 15.99

WVE je vodeći izvor naprednih komponenti elektronike za vozila za zamjenu aplikacija u automobilskoj aftermarket i originalnoj opremi WVE nudi proizvodnju visoke tehnologije zajedno s inova

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.