• Novo
Nova standardna zamjenska stražnja za zamjena stražnjeg stražnjeg stražnjeg upravljačkog programa za stražnju stražnju stranu, uklapa 2004- LEXUS RX330

Nova standardna zamjenska stražnja za zamjena stražnjeg stražnjeg stražnjeg upravljačkog programa za stražnju

Stupnjevi:
KM 23.73

Iznos
Tova je dostupna

Uz ozbiljnu i nepokolebljivu opremu za korisnike širokim spektrom visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravak njihovih automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novi svjetiljka za stražnju stražnju stražnju stražnju stražnjoj strani zatraženog markera CAPA Sertified STRANE Skupština, u braniku. Dizajniran je da zamijeni vašu postojeću sklop lampe bočne markera. Odgovara vašem 2004-2006 lexus RX330. Provjerite da li vam odgovara na vašem vozilu. Garancija : 5 godina, ograničena. Kai New Cap certificirani standardni zamjenski zastoj stražnjeg upravljačkog okvira Svjetlo svjetla, uklapa se 2004-2006 LEXUS RX330 u braniku, izrađenim od plastike. Susreće sa svim federalnim standardima sigurnosti motora. Nije potrebno bušenje za ugradnju. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odgovara : 2004-2009 Lexus RX i još mnogo toga - dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.