• Novo
Atletska muška dukserica, muški patchwork gumb za oblikovanje dugih rukava s dugim rukavima na dugih rukava

Atletska muška dukserica, muški patchwork gumb za oblikovanje dugih rukava s dugim rukavima na dugih rukava

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Muška majica za patchwork-a na dugih rukava s dugim rukavima. 1.stiliran i povremeni stil za ispunjavanje vašeg svakodnevnog posla ili životnih potreba.2. Najnoviji trend dizajna čini vam se kao dijamantski materijal će vam biti kože i Napravite se ugodno. Informacije : Sezona : proljeće ,,, ležerno, radna materičnost : Ležerne prilike, Funtomesleeve Dužina : Dugo rukovanje : Odgovara vještim veličini : 1 x Muškarci Toplabel? [Lightweeght & Brza suha tkanina] : Muška dukserica izrađena je od izdržljive i meke tkanine. Prozračan, prozračan, lagan, fleksibilan i ugodan za nošenje. Brza suha tehnika podržava mogućnost znojenja znoje, drži ga prozračiva i sprečava problem sa znojem. Ova dukserica može pomoći u odbojnosti lagane vlage da vas sačuva i svježi cijeli dan .? [Svestrane prigode] : Ova dukserica savršena je za vježbanje, putovanja, atletik, golf, ribolov, penjanje, vožnju kajaku, hodanje, jogu, biciklizam, odbojku , fitness, dizanje tegova, planinarenje, kampiranje, trčanje, trčanje, vježba, napolju, bilo koja vrsta vježbanja ili svakodnevne casual upotrebe. Kada hodate brzo, zbog brzog sušenja, proizveden znoj može brzo ispariti i zadržati ga suhom. Sadrži opušteno uklapanje koje je savršeno za stil vanjskih sredstava, ovaj komad može biti istrošen ZIP otvoren ili zatvoren ovisno o izgledu koji želite .? [Lako se podudara] : Ova košulja je najosnovnija opcija za muške odjeće. To je bitna fitness trčanje jogging activewear. Par sa krojenim šeširom, sunčanim naočalima, tenisirima, pločama i platnenim cipelama za jedinstvenu ležernu uličnu odjeću. Možete upariti same i kratke hlače sa duksevima, povremenim kratkim hlačama i majicama za elegantan izgled .? [Smart Holiday Day Idea] : Ova dukserija je savršen poklon za rođendan vašeg dečka, supruga, oca, brata ili prijatelja. Visokokvalitetna odjeća je i pristupačna, savršena za entuzijaste fitnesa i svakodnevne sportaše .? [Upute za njegu] : Ručno pranje u nježnoj hladnoj vodi / mašini za pranje rublja / gvožđe prekrivene prije fotografije / ne Izbjeljivanje / nemojte se sušiti. Provjerite informacije o veličini prije narudžbe! Slijedite našu grafikon veličine i mjerite mjerenja struka. Različite postavke monitora znače da se boje mogu malo razlikovati. Potrudit ćemo se da ažuriramo novu boju, možete dodati na svoju listu želja za jednostavno pretraživanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pirate kostim

KM 12.99

Crna haljina sa bijelim rukavima i pričvršćenim remenom, crvenom bandannom s piratskim lubalim oznakama, crnim vrhovima za čizme sa zlatnim cijevima, crvenim i bijelim prugastim nogama..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.