• Novo
Ogrlica za rođendan Anavia Zodijak za djevojku - Nehrđajući čelik Zodijac Constellation Constellation Crystal ogrlica - Zodijak Dainty nakit za žene [ruža zlato, Vodolija]

Ogrlica za rođendan Anavia Zodijak za djevojku - Nehrđajući čelik Zodijac Constellation Constellation

Stupnjevi:
KM 24.98

Iznos
Tova je dostupna

✿Ovo Dainty Zodijak kristalna ogrlica sadrži vašu zodijačku konstelaciju kao šarm. Za odabir postoje 3 boje. Ogrlice sa zviježđama naglašeni su pjenušavim kristalima, stvarajući jedinstven i intrigantan dizajn. Savršen poklon za godišnjice, rođendane i maturancije. Ovaj komadi nakita dolaze opremljeni sa svime što vam je potrebno za poklon, daklena poklon kutija uključena u svaku kupovinu bez dodatnih troškova. Materijali visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, cirkon, pozlaćene 18k zlatne upute IMPARE Preporučujem vam da ne prskajte hemikalije (I.E. parfemi, losioni ili sprej za tijelo) na ogrlicu za očuvanje njegove dugovječnosti. Molimo slijedite ove savjete za očuvanje dugovječnosti ogrlice. Da bi se očistilo, najbolje je koristiti meku krpu od mikrovlakana za čišćenje nakita od mrljenja. Materijali : visokokvalitetni nehrđajući čelik, cirkon, 30k zlato. Privjesak Veličina : 0,78 "x 0,51". Dužina lanca - 16 "+ 2" inča (2 inča je lančić za proširenje). Ogrlica će biti pakirana kartica u poklon kutiji Anavia spremna za poklopcu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.