• Novo
Oblaci za krinjelone Aromaterapijski dan za njen poklon za nju - Nakit Poklon set za mamu - Anksioznost Relief - Lavanda Esencijalna difuzor ulja Privjesak ogrlica - jastučići za višekratnu upotrebu - 22 lanac

Oblaci za krinjelone Aromaterapijski dan za njen poklon za nju - Nakit Poklon set za mamu - Anksioznost

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Ova ogrlica od aromaterapije od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika sadrži uzorak u oblaku i oblikovane rhinestones svuda oko ogrlice za zaključavanje. Neodoljivi poklon za sve ljubitelje aromaterapije, ljubitelje nakita ili kupaca za odmor. Ovaj poklon set aromaterapije olakšava da bilo tko osjeti prednosti nakita od aromaterapije. Naša esencijalna ogrlica sa uljem dolazi sa standardnim lancem od 22 "sa kopčom za jastoga, boca esencijalnog ulja, uputstva za naftu i poklon kutiju za potpis Anavia. Ovaj osnovni poklon za ulje čini savršenim poklon za odmor i uvođenje prijatelja i porodice do prednosti nakita od aromaterapije. Naše ogrlica od ulja od nehrđajućeg čelika je lijepo izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika koji su posebno dizajnirani s ventiliranim rupama da lagano distribuiraju vaše omiljeno esencijalno ulje, parfem ili aromu. Svaki set osjetljivih jastučića 12 višebojnih torbalnih, i visoko upijajućih sintetičkih jastučića za ponovno napuštanje filca. Sve naše esencijalne ogrlice od nehrđajućeg čelika izrađuju se od nehrđajućeg čelika. [Zagarantovano da ne izblede ili tarne vremenom. Difuzor Veličina : 20 mm Dia. Dužina : 22 "Kabelski lanac s kopčom za jastog . Esencijalna veličina ulja : 1/6 fl . ulje inženjeri : certificirano organsko ulje (certificirano USD). Poklon set čini veliki poklon za rođendane, praznike, događaje, celenbracije ili samo zato što će paket uključiti : ogrlicu za aromaterapiju, 5ml esencijalno ulje, planete za velenje, 12 komada višebojnih jastučića za višekratnu upotrebu i poklon kutiju. Spušta se isti ili sljedeći radni dan!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.