• Novo
Vakki Name Prilagođeno ogrlica Ogrlica u obliku srca u obliku personalizirana ogrlica od nehrđajućeg čelika Ogrlica od 18K pozlaćenog lanca za žene za žene

Vakki Name Prilagođeno ogrlica Ogrlica u obliku srca u obliku personalizirana ogrlica od nehrđajućeg čelika

Stupnjevi:
KM 21.50

Iznos
Tova je dostupna

Zašto izbor ogrlicu Vakki Custom Name?. Tražite li nešto posebno za posebnu u svom srcu? Naša prilagođena ogrlica s imenom je lijep izbor . lijep i osjetljiv izgled. Zaista elegantan i prekrasan dizajn izgleda prekrasno i neverovatno . 18 K pozlaćeni dizajn od nehrđajućeg čelika, izdržljiv i dugotrajan . lako se podudaraju i prikladno za bilo koji stil odjeće . odličan i dobar za vašu ličnu zbirku nakita . Savršeno za sve prilike : Godišnjica, angažman, zabava, sastanak, druženje, vjenčanje, dnevna habanja, itd. najbolji poklon za vašeg ljubavnika, supruge, djevojke, majke i prijatelje. . Kako prilagoditi ime?. Pošaljite nam ime koje želite prilagoditi na ogrlicu putem stranice narudžbe u odjeljku Moj račun ili direktno kontaktirajte nas putem poruke / e-pošte. Specifikacija : Metali Vrsta : Nehrđajući čelik Srebrna ploča Prilagođeni Tip : Naziv Ogrlice : Ženska fino ili moda : modna kopča lanca Tip : Prilagođeni ogrlice Oblik Uzorak : Geometrijski materijal : Prigodak od nehrđajućeg čelika : zabava, vjenčanje, angažman, godišnjica, diplomiranje, sport je prilagođen : Da Mogućnost : kvalitetna, najbolja cijena, velika zaliha, brza isporuka poklon za : djevojka / supruga / sestra / prijatelj / sami značajke : 1. Koristite rezanje, poliranje, elektroplativanje i druge procese kako biste napravili jedinstvene ogrlice od nehrđajućeg čelika; 2. Nije lako deformirati, izdržljivo, ne blede, anti-alergično, tvrdo i svijetlo; 3. Pogodan je kao poklon za najvažnije ljude i prigode (majke, bake, djevojke, djeveruše, prijatelji, žene, cimere, kćeri, sinovi itd. I na majčinom danu, Dan Christme, Dan zahvalnosti, Dan zahvalnosti. , angažmani, diplomirani i godišnjice). 4. Lijepi stilovi, odaberite stil koji volite; 5. Pakovanje : besplatna baršunšna torba; 6. Nakon prodaje - Ako postoji problem sa ogrlicom, slobodno slanje poruka, pomoći ćemo vam da riješite problem na mreži u bilo kojem trenutku Ogrlica održavanja : a. Budite s pažnjom da spriječite izbočene i sudare i kontaktirajte sa visokim temperaturnim kiselinom i alkalnim rješenjima. b. Sprečite upotrebu habanja ili kontakta sa kiselim osnovnim okruženjima u grubim i raznim okruženjima i spriječite korodiranje i izblijedjelo električni metalni sloj na površini. Znoj ljudskog tijela će korodirati metalni nakit, tako da je najbolje oprati nehrđajući čelični nakit često ljeti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.