• Novo
TACO GS-900- Grand Slam sidro i strogo svjetlo - serija

TACO GS-900- Grand Slam sidro i strogo svjetlo - serija

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Taco je novi Grand Slam 900 sidro i krmeno svjetlo stvoreno je posebno za sigurnost i praktičnost današnjeg Boatera. Penjanje na čamac na brodu za podizanje i spuštanje sidro i strogo svjetlo je opasno, dugotrajno i frustrirajuće. GS-900 omogućava da se operatorima brodovima podižu i spuštaju ovaj navigacijski zahtjev iz sigurnosti palube, desno ispod vrha i da se ikad ne moram ponovo popeti na pucnjev. Jednostavno proširite ručicu za ručicu i zakrenite svjetlost u uspravni položaj ili natrag u njegova prekrivena, vučna lokacija. Svjetlo se pokreće na 12 volti i sastoji se od četiri 3-vatna LED čipova vođena dvaju srednjim bušotinama. Njegova glatka operacija, atraktivan obrađeni aluminijski okvir i rotator od nehrđajućeg čelika, čine ovu stavku mora za bilo koji Boater. Značajke i prednosti uključuju : idealno za brodove 39 'dužine ili kraće (12 metara ili kraće), certificirani USCG-potreban za 2-nm, standardno 1 "- 14 navoja (muški) uključeni, obrađeni / lampica, obrađeni / Anodizirano aluminijumsko tijelo sa laganim brušenim ručicama od nehrđajuće čelične čelične čelične čelične čelične čelike, savladaju se u bazu u bazu, navojnog vratila za konzistentne lifta i silaska, ležišta u radu, valjkastim ležajevima u montažu na montažu na montažu 2 "guste tvrde ploče, uključuje 4 " x 1/4 "okrugla podlogu (hardver nije uključen), uključuje 32,75 " duljine cijevi i lagane cijevi omogućava izmjenu instalatora na tačnu visinu. Standard 1 "-14 navoj (muško) osovina. Idealno za brodove 39 'u dužinu ili kraći (12 metara ili kraći). Certificirani USCG-potreban za 2-nm. LED svjetlo i osovina uključeni. Sadrži 4 "x 1/4" poglavar ploče za povratnu podlogu (hardver nije uključen) i 32,75 "cijevi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Light Black W baza

KM 3.33

Sensense teleskopsko svezalište u crnom u crnom pokazuje sljedeću generaciju proizvoda prilagođenih korisnicima Može se pohraniti u manje prostora od klasičnih svjetala krme, brzo uklan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.