• Novo
Jedinstvena morska stezaljka na prijenosnom luku LED svjetlo - Crveno i zeleno

Jedinstvena morska stezaljka na prijenosnom luku LED svjetlo - Crveno i zeleno

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Karakteristika i vodootporna3 Pozicija Aluminijska stezaljka Ledlow Crtanje pruža mnogo duže linije baterije sa niskim garojama 3 "AAA " baterije, a ne uključene Specifikacije : 2,75 lbs- SKU : Trval117148 Seasense 24 "LED stezaljka sa sve krugom Svjetlo : vodootporan, 360 stupnjeva oko svjetla sa 2 položaja aluminijske stezaljke. 24 "Dužina pola. Visoko vidljiva LED žarulja pruža navigacijsko svjetlo u bilo kojem trenutku, bilo koje mjesto. Superior dizajn, niska pojačala za dulji vijek trajanja baterije, kompaktne veličine, otporne na udarce, vodootporna, niska vrućina, potrebna su 3 AAA baterije (nisu uključene). Jednostavan za korištenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Light Black W baza

KM 3.33

Sensense teleskopsko svezalište u crnom u crnom pokazuje sljedeću generaciju proizvoda prilagođenih korisnicima Može se pohraniti u manje prostora od klasičnih svjetala krme, brzo uklan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.