• Novo
Attwood 5358127; Sve-okrugla svjetlo za zaključavanje Combo Combo Cam

Attwood 5358127; Sve-okrugla svjetlo za zaključavanje Combo Combo Cam

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Attwood 5358127 Combil-okrugli antiskladni kombinirani CAM bloking Light Lal-okrugli Anti bljesak preklopi niz podesiva osnova s ​​podesivom osnovom, vidljivost od 360 ° za upotrebu na brodovima do 39.4 '(12 metar). Svjetlo protiv sjaja. Big Cam-Lock ručka jednostavna je za brz nagib i podešavanje svjetlosnog pola. Jednom zaključan, ostaje zaključan u normalnim uvjetima. U ekstremnim uvjetima, zaključavanje kamere i omogućava da se baza zamahne. Instalacija baza s potrebnim # 10 pričvršćivači. Dolazi sa vertikalnim i vodoravnim nosačima. Atributi : Pole = crna plastična dužina = 12 "Preklopne baze omogućavaju svjetlost da se ljuljaju 180o. Velika kamena ručka za zaključavanje lako je shvatiti. Jednom zaključana, u ekstremnim uvjetima, ako je 12 ft./ lb. sila pogodi bazu, obveznica za zaključavanje i omogućava da se baza spušta, smanjujući šansu za lomljenje na bazu ili stup. Sve ožičenje je prikriveno i zaštićeno u tajnoj bazi. Baza su stakla. Ispunjeni polimer i polovi su visoko anodizirani aluminijum ili čvrsta crna plastika. Baze instaliraju sa dva potrebna # 10 pričvršćivača.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Light Black W baza

KM 3.33

Sensense teleskopsko svezalište u crnom u crnom pokazuje sljedeću generaciju proizvoda prilagođenih korisnicima Može se pohraniti u manje prostora od klasičnih svjetala krme, brzo uklan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.