• Novo
Kamin Božić Holly Wearther Garland Čarape za pregačaju kućna kuhinja Pregača sa džepovima

Kamin Božić Holly Wearther Garland Čarape za pregačaju kućna kuhinja Pregača sa džepovima

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

27.56 "(w) x 31,50 " (l). Napravljen od visokokvalitetnog poliestera, meke i udobne teksture, izdržljive i jednostavne za čišćenje. Mašinsko pranje, hladno, suhom se suhom. Naša velika pregača može se lako mijenjati kako bi se uklopila na većinu veličina.Two prednji džepovi, savršeni za kuhanje, pečenje, izradu, vrtlarstvo, roštilj i radnike. s podesivim kaiševima da se očvršćuju oko vrata i struka. 27.56 "(W) x 31.50" (l) . Napravljen od visokokvalitetnog poliestera, meke i udobne teksture, izdržljivo i jednostavne za čišćenje . Mašinsko pranje, hladno, prevrtanje na niskom . Naša velika pregača može se lako izmijeniti Stavite na većinu veličina.Two prednji džepovi, savršeni za kuhanje, pečenje, izradu, vrtlarstvo, bbq posluživanje i radnike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mnogo Sheltie kecelju

KM 7.50

Pregača sa Sheltie umjetničkim djelima specifičnim za pasminu Ova pregača je iz Carolineine kolekcije blaga puno pasa Kuhinjska pregača ili pregača za roštilj Ova pregača je pregača

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.