• Novo
Ženski kaput Jesenski čišćenje ženske modne gumb s dugim rukavima, kaput srednjeg kardigan kaput vrhovi sa džepovima

Ženski kaput Jesenski čišćenje ženske modne gumb s dugim rukavima, kaput srednjeg kardigan kaput vrhovi

Stupnjevi:
KM 12.38

Iznos
Tova je dostupna

Aoochasliy ženski kaput jesenski čišćenje ženske modne tipke s dugim rukavima, kardiganski kaput s dvostrukim vrhovima s džepovima : 1. Izrađen je od materijala, izdržljivih bile za vaše svakodnevne nošenje.2. Vrlo je hladno nositi vrlo novo na izgled.3. Udobno i ugodno, može nositi ličnost kod kuće ili na poslu.4. Ovo lagano, vrhovi je savršen za one udobne dane! 5. Nastavite poboljšati kako bi vaša odjeća učinila udobnija. Sezona : Four Seasons.gender : Woven.occasion : Početna, Daily.Material : Akrilicstyle : Ležerne prilike.Sleeve Dužina : Dugi rukav.Fit.Fits. Debljina : Standard.Kako za pranje : Ručno oprati hladno, visi ili linijsko suha.Šta dobijate : 1pc Ženske vrhove ✿Diversee nose : prekrasan tranzicijski kaput za sezonu - to je atraktivan i funkcionalni kaput za proljeće, pad i zimsko vrijeme . Savršeno za bilo koje prilike - ured, rad, odmor, školska, itd. ✿Cold / cool-wrees esencijalno : kompletno zatvarač i nevjerojatno mekan materijal čine ovu jaknu za hladno vrijeme . ✿EYE-CATCING dizajn : nosite ove modne kapute sa svojim mršava trapericama, kratkim hlačama, haljinama ili odijelima, visokim potpeticama, čizme za šik izgled u proljeće, pad ili zimu. Možete nositi za rad, zabavu, koktel, datum ili noćni izlazak, ovaj bi kaput bio najbolji izbor za vas. ✿Stile Detalji : Spremni za zabavu ove sezone na raspolaganju? Vrh vaših elegantnih padova. Sa ovim pletenom / kaputom! Pohvaljuje se otvorenom frontu koja je tako spremna za preliv debele džempere i pletene haljine. Prevelizirani zarezni revels Dodajte samo Smidgen drame na inače podcjenjivani dizajn . ✿Superior Služba nakon prodaje : Fokusiramo se na stvaranje pristupačne, visokokvalitetne, ugodne i izdržljivog dnevnog odjeće. Prilično smo sigurni da ćete voljeti ovaj kaput i preporučiti ih i mnogim drugima. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, obratite nam se.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 12.38

Ženska modna casual boho print košulja kaput labav dugi rukav Cardigan džepnik Tophello! Dobrodošli u našu trgovinu! Kvaliteta je prva s najboljom uslugom Kupci su naši prijatelji...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.