• Novo
Ženska duga rukava topla jakna nanosi žensku casual sjajnu pamučnu haljinu s kapuljačom s kapuljačom kratkim kaputima ženski vrh

Ženska duga rukava topla jakna nanosi žensku casual sjajnu pamučnu haljinu s kapuljačom s kapuljačom kratkim

Stupnjevi:
KM 20.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska povremena sjajna haljina haljina s kapuljačom s kapuljačom kratkim kaputima ženske topfeature : Izrađen je od materijala, izdržljivo je da bi moglo vaš svakodnevno nositi. Nošenje ovog pamučnog sloja označavat će vašu figuru i dobit će puno pohvale. Za svakodnevno, povremene, siguran sam da će vam se svideti! Specijalni i moderan moderan dizajn čini vas privlačnijim, šarmantnim, čine vaš oblik sjajnog elegantnog, ali Ipak šarmantan istovremeno. Sezona : jesen i zimmengen : dnevno, casualstyle : Ležerne prilike, figura na sizethynstly : Standardhow za pranje : Ručno oprati hladnoću, viseći : 1pc jakna ✦ Karakteristike : Jakna za žene / hoodie Jakna / s kapuljačom / pune zip up dukseve / dukseri s dugim rukavima / patentnim zatvaračem za žene / ženske kardigan / nacrt kapuljača za dizajn / windbreaker jakna. Trendi i klasični : Ženska jakna može se savršeno uskladiti sa raznim vrhovima, poput prsluka, suknji, veslača, suknji, haljina, traperica, gamarica, pa čak i za sportske košulje u jesen / proljeće ili tople klimne zimi. ✦ Idealan izbor u vašoj garderobi : Osnovni stil odgovara svemu i nikad ne izlazi iz Sylea. Velika vrijednost. Savršena lagana habanja : Ovaj kaput za žene je savršen za hladnu zimu i proljeće, možete ga nositi na poslu, oko kuća, hodajući vašem psu, biciklizam, igranje, vježbanje, dom, dnevno Nosite, putovati, jer je vrlo lagan i prenosiv. Šta više, savršeno kao božić, novogodišnji ili rođendanski pokloni. ✦ Savjeti : Molimo pogledajte grafikon veličine prije naručivanja (veličine Azije). Bilo koja druga pitanja, molimo kontaktirajte nas slobodno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.