• Novo
Ženska plus veličina Slaboj težini Open Cardigan

Ženska plus veličina Slaboj težini Open Cardigan

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte malo pizzazza na bilo koju odjeću s tim tekućim plus veličinom slijeće od 24/7 Comfort odjeće za potpuno novi izgled. Ovaj moderni vrh sadrži meku konstrukciju pamuka za svestranost i udobnost, savršena za svaki događaj. Sa kaskadnim otvorenim prednjim, asimetričnim rukavima i 3/4-duljine, to je savršen dodatak vašoj omiljenoj bluzi za taj poseban modni flar. 24/7 Comfort Women's Women Plus Veličina otvorena ramena : 95% Rayon i 5% Spandex. Ženska rame za veličinu dostupan u 1x L, 2x L, 3x L. Dolazi u crnoj, smeđoj, ugljenom, heather sivom, mornarici, goli, bijeli i vinom. Stapa se sa različitim odjećima. Čini promišljeni poklon. Svestran i udoban stil. Dodaje dodir njuh.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 2.33

Žene Ležerne prilike Soild Dugi rukav Klit Cardigan džemper kaput Otib Hello! Dobrodošli u našu trgovinu! Kvaliteta je prva s najboljom uslugom Kupci su naši prijatelji 65% poliester,

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.