• Novo
Zkozptok ljetni topovi za žene trendi okrugli vrat Casual bluza sa cvjetnim printom kratki rukav labavo dugme s volanima Hem majice, zelena, XL

Zkozptok ljetni topovi za žene trendi okrugli vrat Casual bluza sa cvjetnim printom kratki rukav labavo

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Žene Casual dugmad štampani kratki rukav okrugli vrat pulover bluza majice majice. Karakteristike : . 1.Karakteristike : Casual topovi,kratki rukavi,hedžing,štampani topovi,Casual topovi,moderan i modni dizajn,ljetna casual bluza. 2.Materijal : Poliester. Poliesterska vlakna, izrađena od visokokvalitetne tkanine, lagana meka i udobna. 3.Poseban štampani dizajn čini ga seksi i privlačnijim za nošenje. 4.Prilika : ležeran,Daliy,rođendan, izlasci,plesni nastup, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Odmor i više. Odijelo za jesen, zimu i proljeće. 5.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa. Sezona : Jesen / Proljeće / Zima. Spol : Žene,Djevojka. Prilika : Nemaran, Daliy. Materijal : Poliester. Tip Uzorka : Štampan. Ovratnik : V-Izrez. Stil : Nemaran,Moda. Dužina : Redovna. Dužina Rukava : Kratak Rukav. Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom. Ono što dobijete : 1kom žene vrhova. Želim vam prijatno iskustvo kupovine u našoj Tops Shoptour Tops Shop je posvećen pružanju ženske odeće kao što su majice bluze.Tabela veličina (1inch=2.54 cm) : Molimo dozvolite 0.5-2inch razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala!Pitanje veličine : p : obično nosim veličinu srednje i malo se brinem za szie, koju veličinu da naručim?O : Mi smo Azijske veličine,imamo manje od američke veličine, pa ćemo vam predložiti da odaberete jednu veličinu ili dvije veličine veće od vaše uobičajene veličine ako ne možete biti sigurni, biće opuštenije i udobnije. Zkozptok je jedna od vodećih online prodavnica koja se može pohvaliti visokokvalitetnom odjećom i drugim modernim dodacima od 2017-a. Naš cilj je da budemo najveća kompanija za online garderobu širom svijeta. Cilj nam je da našim klijentima ponudimo raznovrsnu najnoviju i najmoderniju odeću.Naša ciljna publika su žene od 18-100 godina.seksi haljine za žene/ženske topove dressy casual/trudnička haljina za fotografisanje/zelene haljine za žene/maxi haljina / koktel haljine. Prilike : ženske majice su savršene za svaku priliku. Ležeran je, ali šik, što ga čini svestranim i nikad zastarjelim izborom za svakodnevno nošenje, posao, školu, jogu, praznike i putovanja. Utakmica : flanelske košulje za žene za žene se lako slažu.Možete izabrati farmerke, šorc, helanke, pantalone, trenirke ili suknje.Donji deo gornjeg dela možete lako ugurati u pantalone, što će učiniti da izgledate ležernije i vitkije. Njega odeće : redovno pranje, preporučuje se hladnom vodom. Ne koristiti izbjeljivač. Ne sušite u mašini za sušenje veša. Napomene : 1. Zbog ručnog mjerenja, molimo ostavite razliku od 0,5-2 inča. 2. Zbog drugačije rezolucije, boja se može malo razlikovati od slike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.