• Novo
Ženski Plus Crew vrh za ljuljanje vrata sa čipkastim ukrasima

Ženski Plus Crew vrh za ljuljanje vrata sa čipkastim ukrasima

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj udoban i elegantan ženski gornji dio dugih rukava plus veličine iz francuskog veša savršen je za one prohladne jesenske dane kada majica nije dovoljno topla, a džemper previše zagušljiv. Napravljen od meke i rastezljive mješavine poliestera, ovaj vrh za ljuljanje ima šik set čipkastih ukrasa na ramenima, dok široki izrez za posadu i trendi Hi-lo rub neće ograničiti vaše kretanje. Ovaj vrh za ljuljanje ima opušteno prianjanje i dostupan je u širokom spektru različitih boja. Pokušajte ga upariti s trapericama i tajicama za simpatičan i udoban jesenji ansambl. Francuski veš ženski Plus Crew vrat za ljuljanje sa čipkastim ukrasima : 65% poliester, 35% rajon . Swing top . Plus veličine . Čipkasti ukrasi na ramenima . Široki rebrasti izrez posade . Dugi rukavi sa rebrastim manžetama . Hi-lo hem . Opušten fit . Dostupno u različitim bojama . Okrenite odjeću naopačke, perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, nježni ciklus, samo izbjeljivač bez hlora po potrebi, nisko sušite u sušilici, brzo uklonite, malo željeza.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Frostluinai Štednja

KM 8.99

Modna ženska čvrsta majica srednje dužine 3 / 4 rukavi bluza okrugli vrat Casual Topskarakteristike : karakteristike : Casual topovi,dugi rukavi,kardigan ,štampani topovi,Casual topovi,m

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.