• Novo
Vivianyo HD time i Tru žene plus size prsluci čišćenje ženske jednobojne oblikovanje i zatezanje stomaka bešavne trake za tijelo okrugli vrat prsluk Rollbacks Khaki

Vivianyo HD time i Tru žene plus size prsluci čišćenje ženske jednobojne oblikovanje i zatezanje stomaka

Stupnjevi:
KM 14.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženska jednobojna oblikovanje i zatezanje stomaka bešavne naramenice za tijelo oko vrata Vest Features : izrađena je od visokokvalitetnih materijala,izdržljiva za vaše svakodnevno nošenje. Moderan i moda čine vas privlačnijim. Izvrsno za zabavu,svakodnevno, siguran sam da će vam se svidjeti! Prilika : pogodno za svakodnevni život, Casual, putovanja, dom, odmor, kupovinu, ulicu, posao i školu. Sa stilom i slatko. Savršeno uz farmerke, šorc, sandale, pantalone ili suknju za koncizan izgled. Sezona : četiri seasons Gender : Women Occasion : Casual,Daliy Material : Nylon,Spandex Collar : Round-Neck Style : Casual,Fashion Length : redovna dužina rukava : kratki rukavkako oprati : ručno pranje hladno, okačiti ili osušiti na liniji ono što dobijete : 1kom žena najveća veličina veličine veličina : XL veličina. : X-Large SAD : 10 UK : 14 EU : 40 poprsje : 64-88cm/25.20-34.65" struk : 66-76cm/25.98-29.92" dužina : 49cm/19.29" ženski prsluci Plus Size Clearance ženske jednobojne oblikovanje i zatezanje stomaka bešavne trake za tijelo oko vrata prsluk Rollbacks. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi reda. Slobodno nas kontaktirajte, potrudit ćemo se da riješimo sve vaše probleme. Ovaj prsluk je dizajniran da odgovara većini tipova tijela. Prsluk je lagan, jednostavan za pranje i brzo se suši. Ovaj prsluk je veoma moderan na telu, tako da možete da hodate u prvom planu mode.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.