• Novo
Prosvjetljenje serije Bojanje knjiga: mačevi i stilettos Boja knjiga

Prosvjetljenje serije Bojanje knjiga: mačevi i stilettos Boja knjiga

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Doživite slike Zoe-ovog svijeta u Kristinu D. Van Risseghem urbani fantastičnoj knjižici serije Boja. Pratite Zoe dok ona osmišljava plan kica da spasi svijet što prije. Inače, Armageddon počinje dan kada se okrene osamnaest - i ako se to dogodi, sve ide u pakao. Bukvalno. Mogla bi biti još 17 godina koja pohađaju stranke i provjerava slatke momke - osim što otkriva svoj najbolji prijatelj je čuvar anđeo i dječak koji se ruši je nefilim, oba poslana da bi je zaštitila od demona koji žele mrtvu . Sada Zoe se mora baviti rastućim osjećajima prema nefilim, koji širi čudnu električnu struju kroz njeno tijelo svaki put kad ju dodirne. I ona je pod stalnim napadom iz demona, pokušavajući je zaustaviti da ispuni proročanstvo : djevojka će se roditi ko će se ujediniti anđeli, nefilim, vile i vukodlake za borbu protiv zla. Tada mora kontrolirati novo pronađene talente ako spriječi vrag da pobjegne u paklu. Prosvjetljenje serije Bojanje knjiga : mačevi i stilettos Boja knjiga (meke korice).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stator alternatora

KM 3.00

Kompatibilan je sa 19911998 HarleyDavidson® Sportster Ovaj proizvod nije kreiran ili prodaje HarleyDavidson®.; Izrađen od najboljih komponenti dostupnih, ovi visokokvalitetni akumulacijsk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.