• Novo
7-put okrugli RV do 6-smjer okruglog adaptera

7-put okrugli RV do 6-smjer okruglog adaptera

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

7-smjerni električni adapter RV sečiva Postoji nekoliko različitih vrsta konektora koji se koriste za napajanje iz električnog sustava vučne vozilo na sistem ožičenja prikolice. Neke prikolice trebaju samo gole osnove - svjetla za trčanje, svjetla kočnice i signali za okretanje - dok drugi zahtijevaju vezu za obrnuta svjetla, električne kočnice i pomoćnu snagu. Sa konektorima u rasponu od jednostavnog do složenog, može biti slučaj da veza između vašeg vozila i vaše prikolice nije savršena utakmica. Na primjer, vaš kamion može biti opremljen sa 6-smjernim okruglim utičnicama, ali vaš prikolica može imati 4-smjerni ravni utikač. Za ovaj vrlo čest problem, Curt nudi brzo i jednostavno rješenje u obliku električnog adaptera. Adapter je električni uređaj koji omogućava uspostavljanje veze između neusklađenog utikača prikolice i utičnice vozila. Lako se priključuje u električnoj utičnici vašeg vozila i obično ne zahtijeva dodatno ožičenje. Curt nudi niz adaptera za smještaj većine vrsta utikača i utičnica, uključujući 4-smjerni ravni, četverosmjerni, 5-smjerni ravni, četverosmjerni okrugli, 7-smjerni RV lopatice i više. Ovaj električni adapter dizajniran je za prilagođavanje 7-smjernih utičnica za vozila RV nož za uklapanje 6-smjernog prikolice za prikolicu s pomoćnim napajanjem. Sadrži kvalitetnu plastičnu konstrukciju i ne zahtijeva spajanje. Svi žičnici i električni proizvodi imaju jednogodišnju ograničenu garanciju da vam pruže sigurnost da se trebaju povući s povjerenjem.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Stator alternatora

KM 3.00

Kompatibilan je sa 19911998 HarleyDavidson® Sportster Ovaj proizvod nije kreiran ili prodaje HarleyDavidson®.; Izrađen od najboljih komponenti dostupnih, ovi visokokvalitetni akumulacijsk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.