• Novo
Besolor ženska Gotička Srednjovekovna renesansna haljina Vintage Flare Dugi rukav haljine kratke haljine kostimi sa korzetom

Besolor ženska Gotička Srednjovekovna renesansna haljina Vintage Flare Dugi rukav haljine kratke haljine

Stupnjevi:
KM 13.49

Iznos
Tova je dostupna

DOBRODOŠLI U MOJU PRODAVNICU ODEĆE. 24 sat odgovor na liniji. Povratak bez muke . NEKO JE PITAO . P : Da li je kvalitet odjeće opisan?. O : da, ako proizvod koji primite nije opisan, spremni smo da vam damo puni refund. P : Kako izabrati veličinu?. O : mi smo azijske veličine, predlažemo da kupite veću veličinu. HVALA VAM ŠTO STE ODABRALI MOJU TRGOVINU, ŽELIM VAM DOBRU KUPOVINU. Savjeti Za Prijateljstvo : . 1. Molimo vas da dozvolite razliku prema ručnom mjerenju. 2. Molimo pažljivo provjerite tabelu mjerenja prije nego što kupite predmet. (1 inč=2,54 cm). 3. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Lagana iako je lagana, prelijepu haljinu možete udobno nositi bez brige o problemu sa pogledom zahvaljujući visokokvalitetnoj tkanini i mekanoj podstavi. Dizajn karakteristika-ženske haljine, Casual stil, Meki fino pleteni viskozni materijal, lagan i prozračan, odijelo za Proljeće Ljeto Jesen. Ova Haljina Će Vam Definitivno Dozvoliti Da Oslobodite Drugačiju Vrstu Šarma I Seksi. Područje Za Spajanje Struka Je Elastično, Što Može Primiti Promjene Na Ašem Tijelu. Jednostavan I Klasičan Dizajn, Neophodan Je Za Svaku Garderobu. Pogodno za sve prilike-odlično za svakodnevni izgled, slobodno vrijeme, druženje, odmor, vikend, plažu ako kombinujte ovu mekanu lepršavu haljinu sa patikama ili ravnim tokom dana; ako za svečana mjesta, kao što su poslovni posao, vjenčanje, gost Vjenčanja, Matura, veče, nastavna odjeća koju možete sa sandalama sa remenima i nježnim nakitom. Odgovarajući stil-Ženska haljina dobro se slaže sa svakim modnim predmetom. Možete se slagati sa visokim potpeticama, čizmama, klinovima, torbicom, sjajnim draguljima, a to bi bio savršen pickup za svaku formalnu ili ležernu priliku, koktel, rođendan, praznik, vjenčanje, večeru, sastanak, kancelariju, klub. Napomena-prije kupovine pažljivo pogledajte našu tabelu veličina. Ako niste zadovoljni ovim proizvodom ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Dat ćemo sve od sebe da riješimo sve tvoje probleme. Nadam se da ćete biti zadovoljni sa našim usluga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.