• Novo
Ženska Plus Raznobojna maksi haljina za jedno rame

Ženska Plus Raznobojna maksi haljina za jedno rame

Stupnjevi:
KM 34.98

Iznos
Tova je dostupna

Dajte izjavu u ovoj živopisnoj ženskoj Plus Raznobojnoj Maksi haljini na jedno rame. Sa svojim raskošnim višebojnim dizajnom, popustljivim krojem na jedno rame i uklopljenom siluetom, savršen je odjevni predmet koji odiše sofisticiranošću bez napora. Pokažite svoju primamljivu stranu sa prednjom rupom za virenje i dugim rukavom i uživajte u samopouzdanom osjećaju bajkovitosti. - Dobro rastezanje. Poliester i spandex. Nošenje 2x dajte izjavu u ovoj živopisnoj ženskoj Plus Raznobojnoj Maksi haljini na jedno rame. Sa svojim raskošnim višebojnim dizajnom, popustljivim krojem na jedno rame i uklopljenom siluetom, savršen je odjevni predmet koji odiše sofisticiranošću bez napora. Pokažite svoju primamljivu stranu sa prednjom rupom za virenje i dugim rukavom,.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Frostluinai Štednja

KM 1.00

Ženska Moda PlVeličina okruglog vrata čvrsta duga haljina Helf dugmad za rukave Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.