• Novo
Levmjia Ljetne Haljine Za Žene Plus Size Moda Za Žene Ljetno Štampanje Kauzalni V-Izrez Dugme Kratki Rukavi Za Odmor Džepovi Haljina Bijela

Levmjia Ljetne Haljine Za Žene Plus Size Moda Za Žene Ljetno Štampanje Kauzalni V-Izrez Dugme Kratki Rukavi

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Moda Žene Ljeto Štampanje Kauzalni V-Izrez Dugme Kratki Rukav Odmor Džepove Dress Features : 1.Karakteristike : štampanje,Casual, Wear, udoban,tylish i modni dizajn,ljetna Casual haljina.2.Materijal : Poliester. Poliesterska vlakna, izrađena od visokokvalitetne tkanine, lagana meka i udobna.3.Stil : ova štampana haljina može biti odlična ispod sakoa ili sama, nosi se sa farmerkama, šortsom, haljinom,štiklama ili ravnim, baš onako kako volite4.Prilika : ležeran,seksi, Daliy,rođendan, izlasci,plesni nastup, zabava, vjenčanje,za posao, klub, kod kuće Odmor i više. Odijelo za ljeto i proljeće.5.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Proizvod information : Season : Summer Gender : Women,Girl Occasion : Casual,Daliy Material : Polyester Style : Casual,Fashion Length : Regular Sleeve dužina : kratki Rukavkako oprati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1 kom ženske haljine 【ULTRA lagan i mekan materijal】sigurno biste voljeli način na koji izgledate i osjećate se. Ove ljetne haljine izrađene su od poliestera i spandeksa. Meka, udobna i prozračna za vruće ljetne i vlažne dane;lagan, ali ne prozrači. Neophodan predmet u vašoj garderobi i idealan predmet za svakodnevno nošenje i odmor!. 【FEATURE】ova haljina sa kratkim rukavima sa dizajnom visokog struka i tankom siluetom za savršeno isticanje vaše prelepe figure.Ženska haljina sa olovkom čini vas šarmantnim i modernim svaki dan. Ljetna odjeća za žene 2023.sa širokim okruglim izrezom i dizajnom v-izreza može pokazati dio vaše ključne kosti, dodajući više šarma. 【Podudaranje i prilika】sa njim možete upariti visoke potpetice i elegantnu torbu, posebno sa modnim šeširima ili hladnim sunčanim naočarima, pojaviće se drugačiji lep izgled. Savršena haljina za casual,vjenčanje,zabavu,odmor, uličnu odjeću, koktel,svakodnevni život. 【Pogodno za većinu tijela 】naši rasponi veličina su S-5 XL, sa odličnim elastičnim pojasom koji odgovara svim tipovima tijela. Bilo da ste vitki ili punašni, ova haljina je za vas.Nosi ga i pun si šarma!. 【Njega odjeće】preporučuje se pranje u mašini sa vodom niske temperature, blagim nježnim sapunom, bez izbjeljivača. haljine za žene 2022;haljine; crne haljine za žene;vjenčanice za žene;ženske haljine;crvene haljine za žene;proljetne haljine za žene 2023;svečane haljine za žene;afričke haljine za žene;ljetne haljine za žene;sarafani za žene;seksi haljine za žene;ženske haljine na plaži;Ležerne haljine za žene;vjenčanice za mladenke;midi haljine za žene;ljetne haljine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.