• Novo
Clear Wallet Telefon za telefon za iPhone Nadogradite Clear Clear Calter CASTER, Slim Fit Zaštitna futrola za otpornost na TPU sa slatkim džepom držača kartice za Apple iPhone12Promax, zeleno

Clear Wallet Telefon za telefon za iPhone Nadogradite Clear Clear Calter CASTER, Slim Fit Zaštitna futrola

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Precizno izrezivanje gumba. Precizni dizajn reza olakšava vam da pritisnete tipke telefona i to je telefon za telefon koji čak pokriva tipke telefona koji mogu zaštititi vaš telefon u svim smjerovima .. Slim & mekan. Taj telefon je izrađen od visokokvalitetnog i mekog silikonskog materijala. Njegova je površina vrlo glatka i osjeća se vrlo ugodno. Može se uklopiti savršeno i iphone savršeno i bez stresa jer je izuzetno vitak i tanki . Više boja za izbor. Kućnik telefona izrađen je u 5 boja, tako da možete odabrati onu koja vam se sviđa. Svaki je transparentan dizajn, koji može zadržati originalnu ljepotu vašeg telefona u najvećoj mjeri .. Jednostavan za umetanje ili uklanjanje kartice. Slatki džepni dizajn izrađen je na stražnjoj strani futrole za telefon, što vam omogućava da prikladno postavite bankovnu karticu, promjene ili fotografije, a vrlo je lako umetnuti ili ukloniti. 【Kompatibilni modeli】 Dizajniran je samo za Apple i Phone, a ne pogodan za bilo koji drugi model telefona, zato pažljivo provjerite svoj model telefona prije kupovine ovog poklopca. I podržava bežičnu punjenje . 【Sve rezanje savršeno se uklapaju】 Dizajn kućišta zadnjeg poklopca za i Phone 11 je zamišljeno dizajniran s preciznim izrezima zvučnika, kamere, audio i drugih funkcionalnih portova kako biste mogli uživati. Jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i lukama bez uklanjanja kućišta . 【Poseban dizajn】 Prozirna mekana futrola sa držačem kartice čini vaš telefon tako moderan i personaliziran. Ako sudjelujete u važnim zabavama ili drugim scenama, ne uzimate torbicu za vanjsku torbicu, samo nosite važne kartice ili nešto novca i stavite je u džep kartice telefona, tako je za vas . 【 Visokokvalitetni materijali】 Izrađen od TPU materijala, mekog, glatkog, izdržljivog i jednostavnog za instaliranje ili uklanjanje. Mekani TPU gumeni materijal i zaštita pune sočive kamere držite originalnu ljepotu vašeg i Phonea, što ga čini modnijim (nikad ne postanite žuti). Mekani udoban osjetljiv na dodir pruža ekstremnu zaštitu od pada i otporan na ogrebotine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.