• Novo
Continental PureContact LS Sve sezone 245 50R 99V putnička guma

Continental PureContact LS Sve sezone 245 50R 99V putnička guma

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Continental Pure Contact LS 245 / 50 R17 99 Voverviewthe Continental Pure Contact LS je luksuz svih sezonskih turističkih guma za putničke automobile i crossovers. Idealno za suhe, vlažne i lagane sniježne uvjete, pure Contact LS ima Eco PLUS tehnologiju koja pruža uštedu goriva, kraće stajanje udaljenosti na vlažnim putevima i produženim životom gazišta. Uz to, purekontakt LS podržan je životnim proizvođačem od 70.000 milja. Dizajniran za upotrebu na kupe, limuzini, cuvs i minivanima. Podržao je 70.000 milja Limited Life GAME GAME. Eco PLUS tehnologija omogućava bolju efikasnost goriva i kraće stajanje udaljenosti na vlažnim putevima. Quick View indikatorska tehnologija omogućava vozačima da vizualno vizue vide kako se guma nosi prema dolje ili kada ga treba zamijeniti. Udobna tehnologija vožnje snižava buke i vibracije za stvaranje mirne, udobne vožnje za vozače i putnike. Veličina : 245 / 50 R17. Raspon opterećenja : Sl. Proizvod može varirati sa slike. Kotač / obruč nije uključen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Toyo 445 50R22. 161l guma

KM 162.50

M675 iz Toyoa je cjelokupna komercijalna guma dizajnirana za pružanje maksimalne učinkovitosti goriva i kilometraže u dugim prevozama INFERING SUPER SINGG DREV DREVE, M675 nudi nisku otpo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.