• Novo
Kombinezon Za Medvjediće Novorođeni Dječaci Djevojčice Kombinezon Sa Dugmetom S Kapuljačom Dugi Rukav Čvrsta Jesenja Odjeća

Kombinezon Za Medvjediće Novorođeni Dječaci Djevojčice Kombinezon Sa Dugmetom S Kapuljačom Dugi Rukav

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

kratak opis nije dostupan materijal : napravljen od mekanog materijala uzorka vafla, pogodan za kožu, protiv bora, prozračan i bez deformacija, dajte svojoj bebi udobna iskustva. Lako za nošenje : prednji jednostruki dizajn od vrha do dna olakšava nošenje i skidanje odjeće, a također je pogodan za promjenu pelena vašoj bebi. Boja i veličina : boja : cigla crvena, kafa, siva, kaki; veličina : 60cm0-3m/70cm3-6 M/80cm6-12m/90cm12-18m / 100cm18-24m, 5 veličina koje možete izabrati. Izuzetna Izrada : izuzetna izrada sprečava da odeća lako izbledi i linting, odgovara obliku vaših beba i neće povrediti njenu/njegovu delikatnu kožu. Prilika : normalna debljina koja se može prilagoditi za izgled proljeća, jeseni i zime, odlična za slobodno vrijeme, svakodnevno nošenje, zabave, odjeću na otvorenom, fotografiju, poklon za bebe itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.