• Novo
Moderni trenuci Gerber Baby Boy ili Girl Unise kombinezon, veličine za novorođenčad-12m

Moderni trenuci Gerber Baby Boy ili Girl Unise kombinezon, veličine za novorođenčad-12m

Stupnjevi:
KM 3.50

Iznos
Tova je dostupna

Svaki moderni moments by Gerber coverall napravljen je od meke mješavine pamuka i spandeksa, nježne i udobne tkanine koja je savršena za novorođenčad i bebe, te malu djecu. Ovaj predmet je jednostavan za njegu jer se može prati u mašini i sušiti u mašini radi vaše udobnosti. Dajte ovu odjeću za bebe kao promišljen i praktičan poklon za tuširanje beba. Naše osnovne stvari smo nezavisno certificirali sa standardom 100 od strane OEKO-TEX-a, tako da ne morate brinuti o štetnim supstancama u odjeći vaše bebe. Ovo pakovanje uključuje jedan svijetloplavi kombinezon za dječake. Modern Moments Gerber Baby Boy ili Girl Unisex kombinezon, veličine novorođenče-12m.materijal : 97%, 3% pamuk. Održavanje : pranje u mašini / sušenje u mašini za sušenje veša. Uključuje : jedan kombinezon za dječaka s prednjim kopčama u punoj dužini. Zatvaranje : full length snaps. Fit : Opušteno. Džepovi : Nema. Karakteristike : napravljen od super mekog pamuka sa spandex zapešćima i gležnjevima; manžetne za rukavice za novorođenčad pomažu u sprečavanju stratches; jednodijelna kompletna Odjeća idealna za užurbane dane. Oeko-TEX certifikacijski Broj : STANDARD 100 od strane OEKO-TEX #19.HIN.83624 HOHENSTEIN HTTI. Zemlja porijekla : uvezena. Perite u mašini / sušite u mašini za sušenje veša.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Henley Romper Bez Rukava

KM 5.89

Vašoj bebi će se svidjeti naš 100% organski pamučni kombinezon Super meka, super slatka! Lamaze kombinezoni su bez rukava i imaju prednje kopče i na unutrašnjem šavu za jednostavno uk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.