• Novo
Twins Baby bodi boy poklon djevojka Odjeća kečap senf Baby Grows bodi prsluk Set Baby Twins Set

Twins Baby bodi boy poklon djevojka Odjeća kečap senf Baby Grows bodi prsluk Set Baby Twins Set

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Nošenje ovog mekanog bodi od 100% pamuka omogućit će vašoj bebi da bude hit na prvoj zabavi u birtdayu.Ovaj bodi za bebe sa kratkim rukavima je hladna i udobna mešavina pamuka koja je uvek veliki hit u tuševima za bebe i savršen odmor gift.It ima zatvaranje dugmeta za brzo mijenjanje pelena.Ovaj bodi je opremljen preklopljenim ramenom za lako nošenje i off.In osim toga, može se prati u mašini za čestu upotrebu što ga čini izuzetno izdržljivim.Znamo da ćete voljeti dati ovo kao poklon ili ga koristiti za svoje dijete. Ovaj bodi za bebe sa kratkim rukavima je hladna i udobna mešavina pamuka koja je uvek veliki hit na tuševima za bebe i praznicima gift.It ima zatvaranje dugmeta za brzo mijenjanje pelena. Ovaj bodi je opremljen preklopljenim ramenom za lako nošenje i off.In osim toga, može se prati u mašini za čestu upotrebu što ga čini izuzetno izdržljivim.Znamo da ćete voljeti dati ovo kao poklon ili ga koristiti za svoje dijete. Dizajn i štampa : DTG štampa netoksična i ekološki prihvatljiva štampa slatki poklon za bebe,dečake i devojčice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Baby Boys' Packable Pram

KM 6.50

Okružite dječaka u potpunoj udobnosti i toplini dknyjevim prošivenim kolicima Ovaj lagani stil paketa lako tako da je savršen za putovanja Allover prošiveni uzorak Priložena hauba...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.