• Novo
Komplet Balansne Osovine Kompatibilan Za 2010 - Chevrolet Equino Chevrolet Cobalt Chevrolet Cobalt 2005 - Chevrolet Cobalt 2006-Chevrolet Cobalt Chevrolet Cobalt 2002-Po

Komplet Balansne Osovine Kompatibilan Za 2010 - Chevrolet Equino Chevrolet Cobalt Chevrolet Cobalt 2005

Stupnjevi:
KM 24.88

Iznos
Tova je dostupna

Specific PROIZVODAFIT : Direct Fit Quantity : prodaje se individualno napomene : (1) lanac osovine vratila za ravnotežu (134 karike), (1) lančanik osovine za ravnotežu (usis), (1) lančanik osovine za ravnotežu (ispuh), (1) lančanik radilice (unutrašnji - 42 zuba), (1) zatezač vratila za ravnotežu, (1) Gornja vodilica osovine balansa, (1) vodilica osovine za ravnotežu LH, (1) Rh osovina vodilica vodilice osovine ravnoteže Broj dijela : 94202s, TK314 AWarranty : 1-Godišnja zamjena neograničena kilometraža garancija proizvedena od komponenti vrhunskog kvaliteta, ovo je vaša najbolja opcija i jeftina zamjena za Vaše potrebe za obnovom, popravkom i održavanjem-OE zamjenski proizvod za vaš oštećeni ili ostarjeli fabrički dio.Zamjena-najpovoljniji brend za zamjenske dijelove koji su vam potrebni! Zamjena je profesionalni brend za autobody, rasvjetne dijelove, električnu, kočnicu, ovjes, unos i ispuh, te proizvode za hlađenje i grijanje. Svi zamjenski brendovi uključuju 1-godišnju garanciju na neograničenu kilometražu. Broj dijela za razmjenu : 94202 S, TK314 A.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.