• Novo
ACDelco-Senzor Temperature Goriva

ACDelco-Senzor Temperature Goriva

Stupnjevi:
KM 12.99

Iznos
Tova je dostupna

GM originalna oprema senzor temperature dizel goriva od ACDelco. Dizajniran koristeći najnoviju tehnologiju, ovaj proizvod kompanije ACDelco karakteriše vrhunski kvalitet i radiće bolje od reklamiranog. Savršen za vaše vozilo i način života, proizveden je u skladu sa ili premašuje stroge industrijske standarde.Karakteristike : dizajniran da isporuči bez problema, konzistentne performanse vašeg vozila i životni stil napravljen od visokokvalitetnih materijala za vrhunsku trajnost proizveden kako bi zadovoljio ili premašio stroge zahtjeve kvaliteta ACDelco je ovdje sa odličnim proizvodima koji su dostupni po konkurentnoj cijeni. Kompanija čini sve da pruži najbolja moguća rješenja za vaše potrebe. Svi proizvodi kompanije ACDelco napravljeni su sa stručnom pažnjom i kreirani od strane profesionalaca kako bi ispunili sve vaše zahtjeve. Kompanija ne prihvata kompromise kada se radi o kvalitetu, tako da možete biti sigurni da svi proizvodi imaju samo prvoklasni kvalitet. Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji, ACDelco je ime kojem možete vjerovati. Karakteristike : dizajniran za pružanje nesmetanih, dosljednih performansi. Pravo za vaše vozilo i način života. Napravljen od visokokvalitetnih materijala za vrhunsku trajnost. Proizvedeno u skladu sa ili premašuje stroge zahtjeve kvaliteta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.