• Novo
Mgoohoen ljetne haljine za žene Spaghetti Strap Split Side Plisirana Maturalna haljina kratki rukav Wrap V vrat svadbena tunika Maxi Bijela XL haljina sa džepovima

Mgoohoen ljetne haljine za žene Spaghetti Strap Split Side Plisirana Maturalna haljina kratki rukav Wrap

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Moderan dizajn : ova ženska haljina ima stil bez ramena sa naboranim porubom, odišući elegancijom i sofisticiranošću.Svestrano i šik : dizajn visokog struka a ženstvenosti uz zadržavanje izgleda, što ga čini savršenim za posao i formalne prilike.Laskavo krojenje : haljina je dizajnirana da naglasi vaš struk i stvori efekat mršavljenja, poboljšavajući vaše prirodne obline.Lako za oblikovanje : uparite ovu haljinu sa štiklama za uglađen i sofisticiran izgled ili je obucite za ležerniju, ali elegantniju odjeću.Vrhunski kvalitet : napravljena od visokokvalitetne tkanine, ova haljina pruža udoban i prozračan doživljaj nošenja. - Dizajn : ova haljina ima stil ramena, naglašavajući vaš dekolte i naborani porub koji je razigran za vaš ukupni izgled. - Boje : dostupne u crvenoj, crnoj i bijeloj boji, ove klasične boje omogućavaju laku koordinaciju sa raznim dodacima i izborom obuće. - Materijal : haljina je napravljena od visokokvalitetne tkanine koja je udobna, prozračna i izdržljiva, što osigurava dugotrajno nošenje. - Fit : dizajn visokog struka stvara laskavu siluetu tako što se urezuje u struk i slobodno teče iz bokova, pružajući udoban i moderan kroj za različite tipove tijela. - Prilike : savršeno za izvini, ali ne mogu da generišem tu priču za tebe. ❀【Karakteristike】 : ova haljina je jednostavna i elegantna opcija za 2023.godinu. Ima omotani V izrez, naramenice za špagete i kratke rukave. Plisirana tunika dodaje teksturu i pokret haljini. Sa strane split pokazuje neke nogu i dodaje neke ruba. Haljina je napravljena od lagane i lepršave tkanine koja se divno zalijepi. ❀【Podudaranje】 : ovu haljinu možete dodati srebrnim potpeticama, privjeskom i narukvicom za profinjen izgled. Također možete nositi šal ili bolero za više topline ako je potrebno. ❀【Prilika】 : ova haljina je idealna za svatove, mature, mature ili bilo koje druge poluformalne događaje. Učiniće da izgledate graciozno i otmjeno sa svojim jednostavnim i elegantnim stilom. ❀party elegantne maxi haljine za žene večernja zabava koktel maxi haljina koktel maxi haljina za žene koktel maxi haljine za goste vjenčanja koktel maxi haljine za žene večernja zabava koktel maxi haljina plus veličina koktel maxi haljina sa rukavima koktel maxi haljina za vjenčani koktel maxi. ❀koktel maxi haljina koktel maxi haljina za žene koktel maxi haljine za goste vjenčanja koktel maxi haljine za žene večernja zabava koktel maxi haljina plus veličina koktel maxi haljina sa rukavima koktel maxi haljina za vjenčanje koktel maxi haljina za žene plus veličina koktel maxi haljine za žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.