• Novo
Terra & Sky ženska pletena haljina bez rukava Plus Size

Terra & Sky ženska pletena haljina bez rukava Plus Size

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljuljačka haljina Plus Size bez rukava, to je odlična osnovna haljina za svakodnevno nošenje, čini da ostanete hladni i udobni - bez obzira na to šta god da nosite, koordinira se sa drugim komadima kao što su Kardian ili sako rukav manje haljina je najbolji izbor za vas, to je komad tokom cijele godine sa Bezvremenskom privlačnošću, ova haljina sa manje rukava je nadaleko poznata po tome što odgovara ženama za posao i putovanja. Pored Toga, Čini Vas Potpunim Šik I Ženstvenim Stilom. 95% Rajona 5% Spandeksa. Operite Iznutra. Perite U Mašini Hladno Sa Sličnim Bojama. Nježni Ciklus. Samo Izbjeljivač Bez Hlora Po Potrebi. Nisko Sušite U Mašini Za Sušenje Veša. Srednje Gvožđe. Po Potrebi. Made In Vietnam. Bez rukava. Do koljena. Scoop izrez; ljuljaška.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Frostluinai Štednja

KM 1.00

Ženska Moda PlVeličina okruglog vrata čvrsta duga haljina Helf dugmad za rukave Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.