• Novo
Plaža, okrugla tiskana ručnik za plažu od mikrovlakana super lagana šarena ručnik za kupanje otporna na plažu pokrivač plaža Mat višenamjenski ručnik za putni bazen

Plaža, okrugla tiskana ručnik za plažu od mikrovlakana super lagana šarena ručnik za kupanje otporna na

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Ručnik na ručniku za ručnik od mikrovlakana super lagana šarena kupatila peskovna plaža pokrivač plaža Mat višenamjenski ručnik za putni bazen na bazenu : Veličina ručnika za plažu : 60 inča. Kada ste spremni za apsorbiranje sunca, dužina pokrivača na plaži zaista je dovoljno dugo da se u potpunosti omota ili pokriva većinu stolice.High kvalitet : izdržljiva mekani poliesterska krpa, težine oko 300 grama, brzina sušenja Vrlo brzo, samo ga objesite na otvorenom nekoliko minuta i možete ga brzo koristiti. Deka : Ova pokrivač na plaži koristi različite umjetničke obrasce i izgleda vrlo zanimljivo. Voljet ćete svijetle, šarene dizajne koji su prostrani, topli i udobni. Poništava nekoliko pranja, još uvijek izgledaju novo. Višenamjenski ručnik / ručnik za plažu / prekrivač / mat / tapetar, ručnik za ručnik, plaža, pokrivač, plaža, pokrivač, piknik, tapeta, stolnjak, salon sa bazenom ili zid. Najbolji poklon : Ovaj ručnik za plažu izgleda vrlo roman i zanimljiv. Savršen je poklon za odmor ili bilo kakvo priliku dar dar. Definitivno će ih biti voljen od strane svih uzrasta. Paket uključen : 1x Microfiber ručnik za plažu 【Visoka kvaliteta i profesionalni】 : praktični uređaji za život. 【Pogodno za vas】 Dobar proizvod vrijedi imati, molim vas, odnesite ga kući!. 【Najbolja usluga】 Poštujemo i njegujemo svakog kupca. Ako imate bilo kakvih pitanja prije ili nakon narudžbe, slobodno nas kontaktirajte. Nastojimo pružiti usluge koje ispunjavaju vaše potrebe. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte direktno. Odgovorit ćemo i riješiti vaš problem u roku od 24 sata. Sretna kupovina za tebe!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.