• Novo
Carolines blaga bb5557jmat boxer mat za dobrodošlicu, unutarnju prostirku ili vanjsku dobrodošlicu Mat Doormat 24h 36W

Carolines blaga bb5557jmat boxer mat za dobrodošlicu, unutarnju prostirku ili vanjsku dobrodošlicu Mat

Stupnjevi:
KM 7.49

Iznos
Tova je dostupna

Carolines blaga BB5557 JMAT Boxer Mat za vrata dobrodošlice, zatvoreni prostirki ili vanjski dobrodošli MAT 24x36 Doormat 24h x 36 W, bokser Dobrodošli unutarnji ili vanjski prostirki 24x36. Ovaj vratar sadrži umjetničko djelo boksera. Odličan poklon za vlasnika boksera. U zatvorenom / vanjskom podnom prostirku od 24 inča za 36 inča Akcijski leđa FELT TAT / tepih / tepih koji se izrađuje i štampa u SAD-u. Crna veznu traka šiva se oko prostirke za izdržljivost i lijepo kad se uokviri umjetničko djelo. Prostirka je bila pretvorena za umjereni promet i može se postaviti unutar ili izvana (samo pod natkrivenim prostorom). Izdržljiv i otporan na izblijedjelo. Stražnji dio prostirke je gumena potkrijepljena da bi prostirki zadrzila da klizne na glatkom spratu. Operite sa sapunom Ondam; Voda. Dodajte boju na vrata sa ovom punom prostirkom za umjetnička vrata u boji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mastiff Sweet Home Prot

KM 18.50

Dobrodošli u svoju porodicu i prijatelje sa ovom umjetničkom prostirkom u punoj boji Ova akcija potpomognuta prostirka sa držanjem u gotovo bilo kojem vremenskom stanju Ova prostirka za v

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.