• Novo
Carolines blaga bb2949jmat portugalski ovčar pas veseli božićni prostirki drvva, unutarnji prostirki ili vanjski mat dobrodošlice

Carolines blaga bb2949jmat portugalski ovčar pas veseli božićni prostirki drvva, unutarnji prostirki ili

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Carolines blaga BB2949 JMAT Portugalska ovčarska ovčarka Merry Božić Mat vrata, zatvoreni prostirki ili vanjski dobrodošli mat portugalski ovčar pas sretan božićna stabla ili vanjska prostirka 24x36. Ovaj vratar sadrži umjetničko djelo portugalskog ovčara. Odličan poklon za vlasnik portugalskog ovčara. Proslavite Božić sa ovim božićnim vratima. Odličan poklon za odmor ili dodatak vašim božićnim ukrasima. U zatvorenom / vanjskom podnom prostirku od 24 inča za 36 inča Akcijski leđa FELT TAT / tepih / tepih koji se izrađuje i štampa u SAD-u. Crna veznu traka šiva se oko prostirke za izdržljivost i lijepo kad se uokviri umjetničko djelo. Prostirka je bila pretvorena za umjereni promet i može se postaviti unutar ili izvana (samo pod natkrivenim prostorom). Izdržljiv i otporan na izblijedjelo. Stražnji dio prostirke je gumena potkrijepljena da bi prostirki zadrzila da klizne na glatkom spratu. Operite sa sapunom Ondam; Voda. Dodajte boju na vrata sa ovom punom prostirkom za umjetnička vrata u boji.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.