• Novo
Arkwright Las Rayas ručnici za plažu - Prsten Pung pamučni bazen ručnik - u. - Plave pruge

Arkwright Las Rayas ručnici za plažu - Prsten Pung pamučni bazen ručnik - u. - Plave pruge

Stupnjevi:
KM 17.50

Iznos
Tova je dostupna

Predstavljamo arkwright ručnike za plaže Las Rayas, epitet vrhunskog kvaliteta i stila. Izrađen od 100% PING-SPUN pamuka, ovi su ručnici dizajnirani tako da pružaju vrhunsku udobnost i izdržljivost. Sa svojim prekrasnim ravnim tkanim vodoravnim prugama, ovi ručnici ogledaju sofisticiranost . Ovi luksuzni ručnici za plažu vizualno su privlačni, visoko upijaju i mekani. Uz GSM od 480, oni nude plišani i ugodan osjećaj, a efikasno izviru vodu za brzo suho iskustvo. Bilo da se savladaju uz plažu ili pored bazena, ovi ručnici će vas zadržati ugodno i suho . Svestrani dizajn ručnika za plažu Las Rayas čini ih pogodnim za razne svrhe. Mogu se koristiti kao hotelske ručnike za kupaonice, ručnike, ručnike za lične tuširanje ili ručnike za plažu. Njihov elegantan izgled čini ih i veliki ukrasni dodatak bilo kojoj kupaonici . Briga o tih ručnika je bez napora. Jednostavno ih stroj pere u redovnom ciklusu sa sličnim bojama, a obojene pruge neće krvariti. Čak i nakon više pranja, ovi ručnici održavaju svoju mekoću i živopisan pogled. Premium kvalitetni ručnici za plažu : Arkwright Las Rayas White Plush ručnici izrađeni su od 100% prstenastih pamuka i imaju prekrasne ravne tkane horizontalne pruge . upijajući i mekani bijeli ručnici : ovaj set 480 GSM luksuzne ručnike od četiri je gust, mekan i upijajući. Naši bijeli ručnici na plaži brzo se povećavaju i smatraju se brzom ručnikom. Las Rayas je onaj.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Oslonci Tukan Plava

KM 3.00

Ošišani peškir sa štampom u više boja, da se osvežite dobrom upijanjem Vrhunski dizajn i meki osjećaj daju dodir perja vašem tijelu Oslonci Tukan plava : ošišani peškir sa štampo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.