• Novo
2. CT vjenčani prsten, zaručnički prsten od Moissanite 18k bijelog zlata, okrugli Moissanite prsten, Dijamantska traka, prsten pasijansa, prsten obećanja

2. CT vjenčani prsten, zaručnički prsten od Moissanite 18k bijelog zlata, okrugli Moissanite prsten, Dijamantska

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

~ Glavni Kamen : . Originalni Moissanite Dijamantski Kamen. -. !~ Specifikacije za Moissanite Diamond - : . > ; Težina kamena : 2,00 karata cca / 8,00 mm.>; oblik kamena : okrugli. > ; Glavni kamen Jasnoća : VVS1 ili besprijekoran. > ; Moissanite Dijamantna Boja = D, E. >; Stepen Reza : Odličan. !~ Metal : . > ; Metal : 925 Srebra. . . Kamenje u nakitu je 100% ručno rađeno od strane našeg iskusnog majstora. Moissanite je najbolja alternativa dijamantu. **** Detaljne Informacije *****. Moissanite tvrdoća na Moh skali 9.25 od 10. Garancija - pozitivan Test u termalnom testeru i sjajnosti životnog vijeka. Trajnost čvršća od dijamanta, nepropusna za toplotu i hemiju. Autoritativno .. proći dijamantski test. Moissanite su sjajniji i sjajniji od dijamanta i bilo koje druge replike dijamanta. Svaki komad moissanita je originalan i testiran. . Uglavnom se koristi za : prsten, minđuše, privjesak, narukvicu, izradu nakita, kolekciju, preprodaju, poklon. Vrijednost preprodaje : najmanje 10 puta na lokalnom tržištu i više od 20 puta izradom nakita. Brilliance (indeks prelamanja) : 2,65 (više Brilliance od Diamondovog 2,42). >>> Ljudi će ga identifikovati kao pravi dijamant zbog tačne sličnosti > niko ga ne može lako razlikovati od dijamanta i ne može sigurno reći da li je dijamant ili Moissanite. Moissanite dolazi pozitivan na uglavnom Diamond Tester zbog veće tvrdoće. >> Naš Moissanite ima isti skup proces za sečenje i poliranje kao i dijamant. >> Moissanite i dijamant održavaju svoju jasnoću, sjaj i sjaj tokom čitavog života i traju zauvek protiv ogrebotina usled retke najveće tvrdoće na Zemlji. >> Moissanite je vrlo sličan dijamantu i ne izgleda kao drugi jeftiniji kubni cirkonij koji vremenom otupljuje. >> Naši svi Moissanite su provjereni kvalitetom na mikro nivou od strane našeg stručnog tima kako bi zadovoljili najviši Standard kvaliteta i najbolje zadovoljstvo kupaca vjenčani prsten od 2.00 Ct, zaručnički prsten od Moissanite 18k bijelog zlata, okrugli Moissanite prsten od 7,5 mm, Dijamantska traka, prsten pasijansa, prsten obećanja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.