• Novo
Britanska proizvodnja 10k ružičastog zlata prirodni Opal i kubni cirkonij žene obećavaju Opcije veličine prstena-Veličina 7

Britanska proizvodnja 10k ružičastog zlata prirodni Opal i kubni cirkonij žene obećavaju Opcije veličine

Stupnjevi:
KM 27.50

Iznos
Tova je dostupna

Ukrašeni prsten sa starinskim izgledom i vrhunskim detaljima. Središnji Opal je ovalnog oblika 6x4 mm, a kubni cirkonij je okrugao 2,75 mm. Australijski Opal je prirodan, iskopan iz zemlje i etički izvor. Divan bezvremenski prsten trilogije. Opal je pun mrlja boje koje hvataju svjetlost dok gledate prsten iz različitih uglova i divno ga upotpunjuje sjaj ovih bijelih kubnih cirkonija. Predivan prsten koji jednostavno ne možete prestati gledati. Prsten je dizajniran idealno za poklon voljenoj osobi ili za jednostavno održavanje prstena u dobrom stanju kako biste duže uživali u njegovoj punoj ljepoti. Šaljemo sa uputstvima prsten njegu, da vam pomoći da održite svoje prstenje dobrom stanju, kao i veličine prst mjerač, da vam pomogne sa primanjem savršeno odgovara. Dizajniran i izrađen u radionici tradicionalnog porodičnog draguljara osnovanog 1954.godine. Stoga možete biti sigurni da je ovo komad nakita koji su izradili iskusni draguljari, a kvalitet i izrada provjereni su u svakoj fazi procesa proizvodnje. Prirodni OPAL-kratki vodič za njegu poslat će vam se uz kupovinu kako bi vam pomogao da najviše uživate u svom nakitu. Stvarno solidno 10 K ružičasto zlato, žigosano sa 10k. veličine 4 do 12 dostupne uključujući četvrtine i pola veličine - vaš prsten će biti napravljen po narudžbi u vlastitim radionicama tako da vam možemo ponuditi i velike i male veličine bez dodatnih troškova ili vremena. Idealan poseban poklon-davanje predmeta nakita na poklon izražava mnogo više. Ovaj prsten će vam biti poslat u Deluxe prezentacijskoj kutiji što će olakšati poklon s za godišnjicu, rođendan, Božić, Dan zaljubljenih ili bilo koju priliku u kojoj želite reći "vi ste posebni" (čak i ako samo želite to reći sebi!).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.