• Novo
1. Karatni jastuk izrezan zaručnički prsten od Morganita Infinity Twisted zakrivljeni prsten obećanja na 10k ružičastom zlatu, prsten obećanja, prsten za godišnjicu

1. Karatni jastuk izrezan zaručnički prsten od Morganita Infinity Twisted zakrivljeni prsten obećanja

Stupnjevi:
KM 13.99

Iznos
Tova je dostupna

1.8 Carat 7mm jastuk izrezan Morganit zaručnički prsten Infinity Twisted zakrivljeni prsten obećanja na 10k ružičastom zlatu, prsten obećanja, prsten godišnjice prsten prsten je klasičan, minimalistički dizajn koji je pristupačan i ručno izrađen sa preciznošću i kvalitetnom izradom od strane naših iskusnih draguljara.Ponosni smo što se oslanjamo na našu stručnost bez premca da pogledamo dalje od mjerljivog i odaberemo dizajn koji će učiniti da vaše srce zablista od ljubavi za cijeli život.Svi naši predmeti su ručno izrađeni i izrađeni po narudžbi. Mi ne skladištimo inventar. Potrebno je oko 10-a do 15 radnih dana za porudžbine da budu spremne i isporučene. Trudimo se da naređenja obavimo što prije i pošaljemo ih za naše klijente, istovremeno osiguravajući najviši nivo osiguranja kvaliteta i zadovoljstva kupaca. Ovaj prelepi verenički prsten karakteriše najviši VVS Breskvasti ružičasti Morganit. Svi naši zaručnički prstenovi izrađeni su od najkvalitetnijeg kamenja. Možemo prilagoditi 10 K, 14 K ili 18k punog bijelog zlata, ružičastog zlata ili žutog zlata. Možemo prilagoditi svoj red sa pravim diamond moissanite, morganite, red Ruby, zeleni smaragdi, plavi safir, plavi akvamarin, crni dijamant. Možemo ugravirati prstenove. Ovaj prsten se može prilagoditi 10 K / 14 K / 18 K / 925 srebra sa 18k ružičastim zlatom / 925 srebra sa 18k bijelim zlatom / 925 srebra sa 18k žutim zlatom. Ovaj prsten možemo napraviti između veličina od 3,5 do 11 . Možemo dodati burme na vaš prsten kako bismo to učinili svadbenim setom ili trio setom za vjenčani prsten. Ako vam se sviđa ovaj prsten, ali želite da napravite nekoliko manjih izmena u njemu – uradićemo besplatno. ako želite drugačiji oblik od onog prikazanog na slici - rado ćemo to učiniti i za vas . Svi nalozi su sigurno poslani u Fed Ex Shipping . Ovo su naše najniže prodajne cijene za sezonu. Obratite nam se za sva pitanja! Na sva pitanja odgovaramo u roku od 24 sata . Svi artikli dolaze sa besplatnom standardnom dostavom u SAD i Kanadu . Svi naši prstenovi su upakovani u prelepu besplatnu kutiju za nakit . Kupujte sa punim povjerenjem 100% zadovoljstvo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.