• Novo
Gerson sortirani set bijelog blistavog drveća za četkicu za odmor

Gerson sortirani set bijelog blistavog drveća za četkicu za odmor

Stupnjevi:
KM 7.20

Iznos
Tova je dostupna

Napravite očaravajući zaslon s ovim setom od tri čekinja blistavo-bijela stabla. Ova žičana drveća imaju čvrste drvene baze za postavljanje na stolove ili u mantel displeji. Drveće su oslikane bijelom bojom, a zatim se sjaj prskaju preko njih, za ekstremnu sjaju. Upotrijebite ih u središnjim dijelovima, kupaonicom za goste ili bilo gdje malo veselja za odmor. Natural je prirodan način za ukrašavanje praznika, pa dodajte ove male stabla kao dodatni odmor u dekoru za odmor ove sezone. Elegantni set od 3 bijele blistave četke za boce u veličinama velikog, visokog, visokog, visokog visokog, visokog, visokog visokog, visokog i malog je 7,5-inča - visok 7,5 inča. Ove blistave stabla imaju drvene trupce i baze za čvrstu podršku. Drveće bijele žice umočene su u bijelom svjetlucu, tako da drveće blista i blista. Ove stabla tablice bit će žarište stola ili centralnog središta. Ovaj dekor preporučuje se za unutarnju upotrebu. Koristite same ili dodajte sezonske cvjetne od tratinčica do Sindictas da biste naglasili vaš kućni dekor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

i cage co. kavez za ptice

KM 236.19

Manje ptice možda neće moći izaći iz kaveza, ali mogu dobiti puno vježbanja u kavezu ptica A i Cage Co Let Ovaj prostrani kavez nudi puno prostora za ptice da istegnu krila Napravljen j

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.